مجموعه تصاویر و معرفی بازیگران و خلاصه داستان سریال تعبیر وارونه یک رویا
این مجموعه مرداد ماه 94 از شبکه یک سیما پخش میگردد.
در ادامه میتوانید جزئیات بیشتر راجع به این مجموعه تلویزیونی را بخوانید
سریال تعبیر وارونه یک رویا به کارگردانی فریدون جیرانی و تهیه کنندگی سید کمال طباطبایی در 20 قسمت 55 دقیقه ای از 3 مرداد ماه 94 هر شب ساعت 22 روی آنتن شبکه یک سیما میرود.
این سریال فیلمنامهای 450 صفحهای دارد که در بیش از 80 لوکیشن تصویربرداری شده است و بخشی از مجموعه نیز در کشور ارمنستان فیلمبرداری شده است.
امیر جعفری ( نقش مامور امنیتی) ,پانتهآ بهرام(نقش ژاله موئد) ,داریوش ارجمند,فرهاد قائمیان,نگار عابدی,قاسم زارع,فرزین صابونی,الهام کردا,نیما نادری,آزاده سُدیری,صفا آقاجانی,علی صالحی,کریم امینی,ابراهیم عزیزی,نیلوفر شهیدی,دانیال حسینزاده,ستاره حسینی,سهیل ساعی و ساناز حاذقسا بازیگران سریال می باشند.همچنین چند بازیگر ارمنستانی نیز در این مجموعه حضور دارند.
جزئیات داستان و خلاصه قصه سریال :
تعدادی از عوامل فریب خورده و جاسوسان خارجی در عملیاتی، یک دانشمند هسته ای ایران را به قصد انتقال به باکو برای بهره برداریهای جاسوسی و تبلیغاتی می ربایند اما بدلیل مجروح شدن این دانشمند، برنامه عملیات تغییر می کند و سرانجام با دستگیری و هلاکت جاسوسان، عملیات ناکام می ماند. از سویی با تدبیر نیروهای اطلاعاتی کشور، عوامل هدایت عملیات نیز فریب می خورند و … .
به گفته فریدون جیرانی تعبیر وارونه یک رویا یک تریلر جاسوسی است که فیلمنامه آن بر مبنای اطلاعات واقعی و ماجراهای اتفاق افتاده در ایران، بدون اغراق در شخصیتپردازیها و فقط با اضافه کردن تعلیق داستانی و روابط خانوادگی قهرمانان قصه و حتی قهرمانان خارجی داستان نوشته شده است. در واقع در این سریال ملودرام و فضای جاسوسی با هم ادغام شدهاند و در عین حال این مجموعه روایتگر یک ماجرای عاشقانه تلخ هم هست.
به گفته کارگردان در این سریال اطلاعات واقعی به داستان منتقل میشود و به نوعی گفته میشود که خرابکار صنعتی یعنی چه و داستان از چه قرار است و کل داستان «تعبیر وارونه یک رویا» واقعی است و هیچ اغراقی در آن نیست.
پشت صحنه تعبیر وارونه یک رویا
امیر جعفری و ثریا قاسمی
پانته آ بهرام و فرهاد قائمیان از بازیگران اصلی مجموعه
امیر جعفری و داریوش ارجمند در نمایی از سریال تعبیر وارونه یک رویا
پشت صحنه تعبیر وارونه یک رویا
عوامل مجموعه عبارتند از تصویربردار مرتضی غفوری، تدوین بهرام دهقان، طراح صحنه بابک کریمی، طراح لباس شیده محمودزاده، دستیاراول کارگردان و برنامهریز آلاله هاشمی، طراح چهرهپردازی ایمان امیدواری، مدیر صدابرداری ناصر انتظاری، عکاس امیر عابدی، مدیرتولید شاهین شهباززاده و مدیر تدارکات حمیدرضا سرپیران.
تهیه و تنظیم مطلب : آریا پیکس
دانلود تیتراژ تعبیر وارونه یک رویا
فریدون جیرانی کارگردانیه که توی خیلی از فیلم ها موفق بوده ولی در این ژانر از فیلم نه. به نظر من نقدی که میتوان به این فیلم وارد ساخت، جدای از نقدهایی که دوستان دیگر به آن اشاره کرده اند، این است که بعضی شخصیت ها خوب پرداخته نشده بودند. مثل شخصیت روانبخش، این که اصلا چرا و به چه دلیل یک جاسوس شد؟ همین طور در مورد شخصیت رؤیا. مورد دیگر اینکه در این فیلم شخصیت سیاوش مشرقی و سعید برازنده را یک نفر بازی کرده بود. یعنی آقای کارگردان یا دیگر عوامل فیلم به خودشون این زحمت رو نداده بودند که بگردند و دو نفر شبیه به هم (البته تا حدی ) را برای این نقشها انتخاب کنند و ایفای دو نقش را به یک نفر داده بودند. به اینصورت که با یک گریم کوچک این دو نفر کاملا شبیه همدیگر شدند یعنی فقط مدل موی این دو نفر با هم فرق داشت و سیاوش یک عینک هم کم داشت و حتی به لحاظ قد و هیکل و تن صدا این دو نفر کاملا شبیه هم بودند. در فیلم فوق سری که در عید نوروز پخش میشد، هر دو نقش سرهنگ علی نصراللهی و خلافکاری که با عمل خودش رو به شکل سرهنگ دراورده بود را مهدی فخیم زاده بر عهده داشت که به دلیل ماهیت طنز این فیلم ایرادی نداشت، ولی در فیلم های این چنینی که سیاسی و جدی است بهتر بود که عوامل فیلم واقعا دو نفری را که تا حدی شبیه به هم هستند را برای این کار انتخاب میکردند و در نهایت، موساد این ها بودند ؟؟؟ یک زن و مرد پیرو مریض و تا حدی احمق!!! که اصلا انگار نه که اینها عضوی از موساد هستند و بیشتر به نظر میرسید این دو نفر برای خودشون کار میکردند و مقاصد و اهدافی فردی رو دنبال میکردند و یک پدر کشتگی خصوصی با ایران داشتند. اگر این فیلم را سیروس مقدم یا مهدی فخیم زاده میساخت بسی بهتر واقعیت ها نمود میافت. در این فیلم همانطور که دوستی نیز اشاره کرده بود، قدرت وزارت اطلاعات ایران به خوبی نشان داده نشده بود. به هر حال ممنون از عوامل فیلم. امیدوارم ساخت این فیلم مقدمه ای باشد برای ساخت فیلم هایی با محتوایی بهتر و درست تر در این خصوص.
بابا این امیر جعفری که ذاذاش من است ذر ۲ قسمت آخر سریال جه میکنذ . ماشــــــــــــاا …
همه فیلم هاوسریالها اشکالاتی دارند ولی اینکه همه مسائل امنیتی جلوی دوربین آورده بشه و هم شخصیتهای منفی سریال چ کسانی بودند نمیشه زیاد توضیح داد
ولی درمورد، دشمن واقعا احمق هستن شک نکنید
این فیلم در کل بسیار ضعیف بود و من و خانواده در پایان این سریال از دیدن آن پشیمان شدیم کارگردانی افتضاح موضوع افتضاح و در کل اطلاعات ایران را زیر سوال برد . چرا برای نجات جان یک فرد ایرانی ( سیاوش ) حتی اگر جز نیروها هسته ای نباشد تلاش نشد و مامور امنیتی را تنها در بیابان رها می کنند تا به تنهایی مانند رمبو به ارمنستان برسد ، مگر نمیتوانستن در ساختمان به آن بزرگی دوربین کار بگذارند تا آدم رباها به این راحتی دست به آدم ربایی نزنند . گفتن موضوع به آدم چلمنی مثل جاوید یا زیبا بدون شناخت قبلی چه دردی از اطلاعات با این قدرت دوا میکرد و هزاران چرای دیگر . حیف از وقت و صد حیف از مصرف بی حاصل برق و صد رحمت به سریالهای ترکی .
جواب خانم پروانه حیدری:۱-درقسمت آخردیدیم که اسلحه داشت۲-گروه امنیتی نمیتونن بدون اجازه واردخاک یک کشوردیگه بشن۳-ایران وارمنستان هم مرررررزن…توخودفیلم گفت که برازنده(سیاوش) روبردن مرز۴-حتی بین بانوان ایرانی هم خوب وبدهست۵-شمابروهمون سریال کره ایتوببین…….آخرش که چی؟۶-خودتم ایرانیااااکه انقدبدمیگی۷-ناهیدبه زن دومی گفت که اگه روانبخشوبگیرن به بچه هاش چی بگه واس همین اونوکشت۸-انگارشمابه دیدن فیلمهایی که دقیقن تاآخرش میرن عادت داری،این یه سبک توفیلم سازیه۹-نظراشتباه میدین ،حداقل اسم واقعیتونوننویسین:))
با سلام
همیشه تو سریال های ایرانی اینطوریه که خوب سریال رو کش میدند و یهو همه ی اتفاقات رو تو قسمت آخر میخواند سر هم بندی کنند. یعنی وقتی قسمت آخر پخش شد من تعجب کردم که هنوز کلی ماجرا مونده چطور تو یه قسمت جمع و جورش میکنند. داستان فیلم تقریبا خوب بود ولی به دلیل کارگردانی بد (که البته یکی از نویسنده ها هم خود کارگردان بود) کار جالبی در نیومد. من در این فیلم به نکاتی برخورد کردم که در اینجا بد نیست مثل بقیه دوستان بیان کنم: ۱- حضور هاشم جاوید در این فیلم به چه دلیل بود؟ خود رویا مگه نمیتونست به تنهایی مواظب برازنده باشه و در یک فرصت مناسب با دیگر تروریست ها اون رو بدزده که همین اتفاق هم افتاد. به نظر من بود و نبود هاشم جاوید در این بین نه باعث پیشرفت کار میشد و نه پسرفت کار. ۲- در قسمت آخر چطور امیر جعفری بدون پاسپورت یا ویزا یا هر چیز دیگه به راحتی از مرز خارج شد (اون هم با پای پیاده!!!) و به راحتی سوار اتوبوس شد و وارد خاک ارمنستان شد؟ ۳- امیر جعفری محل استقرار تروریست ها (موریس و موفاز و دارو دستش) رو میدونست، دیدید که به محض این که وارد ارمنستان شد اسلحه هاشو برداشت و رفت سراغ تروریست ها، خوب خیلی راحت طی یک عملیات و با هماهنگی با پلیس ارمنستان میتونستند اونها رو دستگیر کنند و اونوقت دیگه این همه آدم تو ایران کشته نمیشدند و اصلا دیگه نیازی به تعقیب و نگهبانی نبود. اصلا چرا رویا و هاشم رو دستگیر نکردند تا ازونها حرف بکشند؟ ۴- در قسمت های آغازی فیلم چند نفری در ارمنستان چه شخصیت های مثبت و چه منفی کشته شدند. هیچ اثری از مداخله و تحقیق پلیس ارمنستان در این فیلم دیده نشد. امیر جعفری خیلی راحت چند نفر رو کشت و بدون هیچ مشکلی به ایران برگشت. ۵- هیچ اثری از پلیس ایران هم در این فیلم دیده نشد. ۶- موساد در این فیلم خیلی به اصطلاح خودمون گاگول و احمق نشون داده شده بود، مثلا اینکه خیلی راحت به ژاله مؤید اطمینان کردند و یا با اینکه میدونستند امیر جعفری چندتا از گروهشون رو کشته اقدامی برای تعویض مکان استقرارشون نکردند. ۷- خیلی بهتر بود که در قسمت پایانی به جای اینکه تروریست ها (آن هم تنها توسط یک نفر!!) کشته شوند، طی عملیاتی زنده دستگیر و برای محاکمه به ایران فرستاده میشدند. در این فیلم امیر جعفری به صورت یک Super man نمایش داده شد. در ضمن من هم حرف بنیامین را قبول دارم. من فکر میکردم دستگیری تروریست ها از طریق ژاله مؤید صورت میگیرد. حضور مؤید بصورت گسترده در این فیلم دست کمی از حضور هاشم جاوید نداشت.
خانم شهرزاد خیلی خوب انتقاد کردید..من واقعا باشما موافقم..یعنی مرز های ایران اینقدر بدون محافظت هستند که امیر جعفری به این راحتی رد شدند و رفتند؟؟من و خانواده ام همگی با هم این سریال رو دنبال میکردیم..قسمت های پایانی واقعا سر هم بندی بود..همگی ما با هم اعصابمون به خاطر این فیلم به هم ریخت…تصمیم گرفتیم برای مسافرت به جای اینکه بریم تهران سری به ارمنستان بزنیم!!!!!!
در این فیلم از ماموران اطلاعاتی شخصیت هایی ضعیف و احساساتی ساخته بودند که بدون فکر دست به عمل میزنند..در صورتی که اگر این طور بود باید الان کشور ما روی هوا باشه…بهتر نبود قبل از ساختن فیلم با پلیس یا خود ماموران اطلاعاتی صحبتی میشد؟؟؟اگر این فیلم در شبکه های عربی خارج که فیلم های ایرانی پخش میکنند پخش شود ایران در نظر مردم آنها چگونه کشوری دیده میشود؟
ا سلام نقاط ضعف فیلم زیاد بود ۱٫الکی پیاده روی بدون اسلحه تو بیابون برای کسی که شخص امینیتی محسوب میشه
۲٫ همکاری نکردن داریوش ارجمند و مثلا گرووووووووووووه امنیتی قویشون که همشون مردن:))))) هیچ کمکی حرکتی انجااااام نداد
۳٫یه راست رسید ار منستااااااااااااان
۴٫تکو تنهااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا رفت تو دهن شیر تو کشور خودمون راحت دختر و دادمادشو دزدیدن حااااااااااالاااا تکی رفت که نجااااااااااااتشون بده باااااااااااا اتوبوس :)))))))))))
۵٫ناهید بچه هاااااااااااش چی شدن ….. !!!!
۶٫ به نظرتون نبایست بیاین ایران قدر دانی میشد از اون دختر بیچاره
۷٫ امنیتی برای ساختمون برازنده نذاشتن یه نفر فقط, این بود امنیتی که حرفش بود
۸٫زیر سوال بردن شخصیت بانو های ایرانی
۹٫ســــــــــــــــــــــــــــــــــــــریاااال خوب نبود حیف موضوعش حیف برق و وقتی که پای این سریال رفت …… برای تلاشتون و پی بردن به سطح پایین بودن کارتون حتـــــــــــــــما سریال کره ای ((سه روز ۳ day))) ببینید تاااااااااااا متوجه بشید بخش امنیتی چیه و چی میگــــــــــه….!!!!
۱۰٫ هر چند سریال ایرانی سر و ته نداره امااااااا این دیگه آخـــــــــــــــــرش بود …:D
کارگردانی فیلم فوق العاده ضعیف بود.حف این موضوع که اینجوری از آب درآوردند.اما به هر حال همینکه کارگردانهای ما به فکر افتادند که راجع به واقعیات فیلم بسازند جای شکر دارد .
به نظر من یه جورایی این سریال سر هم بندی شده بود مثلا ورود ژاله معید به داستان جوری بود که مخاطب گمان میکرد داستان و دستگیری تروریست ها از طریق او انجام میشود ولی داستان ورود او به موساد فقط صرفا برای کش دادن و به نوعی جذاب کردن سریال انجام شد و نهایتا سرانجام او به نوعی باعث ابتذال داستان سریال شد. این سریال را بسیار زیباتر و جذاب تر میتوانستند بسازند برای مثال دریغ از داشتن اکیپی از یگان های ویژه پلیس در این سریال است ,که برای من خیلی جالب است آخه چطور ده نفر آدم میخواهند عوامل یک گروه تروریستی را بدون ورود هرگونه نیروی انتظامی دستگیر کنند مثلا امیر جعفری از مرز ایران تک و تنها راه افتاده بره ارمنستان تا یه پایگاه جاسوسی رو تک وتنها منحدم کنه.این جای داستان واقعا مزخرف و خنده آور بود حیف این همه هزینه ای که واسه این سریال شده,به نطر من سریال آینه های نشکن تو این زمینه خیلی موفق و واقعی تر عمل کرد.
واقعا دست سازندگان فیلم درد نکنه. خیلی زحمت کشیدن. خیلی به خودشون فشار آوردن. موساد، سعید برازنده و زنش رو می دزده که ازشون اطلاعات بگیره!!! مامور اطلاعات (امیر جعفری) همینطوری راه میفته و چند تا تپه رو میره. بعد یه اتوبوس میاد جلوش نگه میداره، سوار میشه و یه راست میره ارمنستان. به همین راحتی. هیچ مدرکی هم نمیخواد. ( اگه انقد راحت و هر کی هر کیه چرا مردم واسه خارج رفتن انقد زحمت بیخودی می کشند؟). بعدش هم صاف میره محل گروگان گیرا رو پیدا می کنه. بدون هیچ دردسری. و خیلی سریع همه رو میکشه و دختر و دامادش رو نجات میده.
به همین راحتی. عزیزان، برادران، این همه قصه تعریف کردید. این همه شخصیت های فیلمو کشتید که چی؟ خوب امیر جعفری از همون اول همه چی رو تموم میکرد دیگه. نه؟ بهتر نبود؟
اگه نفوذ به تشکیلات جاسوسی اسرائیل و کشتن اونا انقد راحته پس چرا نمیرن کلا موساد رو درجا نابود کنن؟؟؟؟؟؟؟
جا داره به سازندگان این سریال بگیم شما که نمی تونید بسازید، نسازید. برید دنبال کاری که می تونید انجام بدید. کارای ساده. انقد هم به خودتون فشار نیارید.
متن پیام شما :ضعیفترین فیلمی که در این مدت اخیر دیدم , فیلم با شروع خوب و ناگهان بدون هیچ پرداختی , بسیار غیر حرفه ایی به پایان رسید , واقعا متاسفم برای فریدون جیرانی که فیلم به این خوبی رو بد به تصویر کشید
فیلم خوبیه ولی این همه کارو دادن به یه دختر مردنی
من موندم یعنی موساد اینقدر پشول و گاگوله که همه عملیات و سپرده دست یه مونگول یه دخترفراری ، بیخیال بابا موساد اگه پشول بود که همه دانشمندا رو دود نمیکرد بفرسته هوا هیچکودومشونم نتونستن بگیرن
چرا هاشم مرد حالا من به چه امیدی این فیلمو ببینم ها ها ها؟؟؟ من هاشممو میخوااااااااااااااممممممممممممممممم
فیلمی جذاب و عالی ولی با کارگردانی بسیار ضعیف فریدون جیرانی. که در ساخت فیلم های پلیسی و امنیتی موفقیت نداشته و نداره…!!
سلام واقعا این فیلم زیباست من بخاطر سیاسی بودنش جذب این فیلم شدم فقط میتونم بگ فوقع العاده است و خسته نباشی میگم به تمام دستندرکاران ای فیلم مخصوصا به بازیگرانی چون امیر جعفری داریوش ارجمند و فرهاد قائمیان و….تبریک میگویم به کارگردان که این فیلمه بزرگی را به خوبی مدیریت کرده است
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان و دست اندرکاران سریال جذاب و دیدنی تعبیر وارونه یک رویا و ممنون از بازی خوب آقای امیر جعفری و فرهاد قائمیان و سایر بازیگران و خانم پانته آ بهرام
من عاشق تعبیر وارونه یک رویا م خیلی فیلم قشنگیی هم مو ضوع جاسوسی مطرح شده و هم یک نمونه از عشق های تلخ مطرح شده همش قرار نیست که بخندیم یک بار هم باواقعیت هاروبرو بشیم
تعبیر وارونه یک رویا تیشه ای به ریشه خودی یا بیگانه
نمی دانم از کجا شروع کنم از زنی که برعکس زنان خانه دار سایر سریالها رییس یک اداره است و الزاما باید اقتدار و خرد و دوراندیشی و اراده در او موج بزند اما در سطح و اندازه یک زن خیابانی پر هوس و بی فکر و هیجان مدار ظاهر میشود و تندیس زن موفق ایرانی را به لجن می کشد.
یا از تیشه ای که این سریال سخیف به ریشه خانواده و تحکیم و پایداری و تقدیس آن می زند؟؟ مردی که ابتدا با دورویی و تزویری نفرت انگیز ظاهر می شود و سپس با سنگدلی و آرامشی بی بدیل همسر و فرزندانش را رها می کند تا به زندگی با عشق اولش بپردازد به چه دلیلی؟؟ ظاهرا جاسوسی و بچنگ آوردن اطلاعات از رییس زن، اما دیالوگ های سرشار از احساسی که در وصف زندگی رمانتیک با عشق اول گفته میشود، بازی بازیگران ماهری که بارها از عشق عمیقشان علی رغم متاهل و متعهد بودن دم میزنند چه تاثیری بر میلیونها مخاطبی می گذارد که اغلب با عشق اولشان هم ازدواج نکرده اند؟! تیشه به ریشه چند خانواده میزند که علی رغم مشکلات کوچک و بزرگ کنار هم مانده اند چون هنوز به ابدی بودن ازدواج و متعهد بودن به پیمان زناشویی معتقدند. اما میبینند که زهی خیال باطل ، انگار هیچ چیزی عشق اول نمیشود و داشتن همسر و فرزند اصلا مانعی برای هوسرانی حتی به بهانه جاسوسی نیست.آنهم با دیالوگ هایی از قبیل آن زندگی (همسر و فرزندانش ) فقط سرپا بود اما زندگی نبود.
در هزاران فیلم خارجی که موضوعات سیاسی ، ملی ،امنیتی، جاسوسی و … دارند هرگز یک مرد متاهل درکاراکتر کسی که خیانت میکند تا پوششی برای جاسوسی اش باشد ظاهر نمیشود یا دست کم با بازی زیرپوستی و عمیقش مخاطب را مجاب نمیکرد که چقدر کار درست و خوبی میکند !!
قرار بوده فیلمی بسازید بر علیه دشمنان خارجی اما طبق معمول فیلمی ساخته اید ضد مردم خودی و خانواده های بی گناهشان.
کاش یک روانشناس واقعی ، کسی که پشت درهای بسته زخمهای خانواده ها را دیده در کنارتان بود تا اینچنین به بیراهه نمی رفتید.
اینکه این همه نکته خوب تو سریالو بذاری کنار و مساله ای که به عنوان عبرت تو سریال بیان شده بکنی مساله اصلی بی انصافیه. ژاله اگه حرفای روانبخش رو قبول کرد بخاطر این بود که فکر می کرد مثل خودش که هنوزم روانبخشو دوست داره وحتی بعد این همه سال ازدواج نکرده اونم همینطوره وبخاطر پول ازدواج کرده و حالام زندگی خوبی نداره.ژاله حتی در مورد بچه ها هم از روانبخش می پرسید ولی همین علاقه طولانی باعث شد حرفای روانبخشو بپذیره و ازکنارش بگذره. من از کار ژاله حمایت نمی کنم فقط می گم برای زنی که مردیو دوست داشته واین همه سال صبر کرده عجیب نیست از روی احساس تصمیم بگیره کار درستی نیست ولی حتی برای یک زن مثل ژاله که میره تو دهن شیر هم عجیب نیست برای همینم باید همیشه مواظب باشیم.ولی اینکه تندیس زن ایرانیو به لجن بکشه زیادیه دیگه. ژاله یه هشداره که طور هر کسی ممکنه تصمیم اشتباه بگیره. بعدم مگه ژاله تنها زن سریاله؟؟؟ همین تضادهاست که ارزش ها رو نشون میده. مگه کم هستن دوروبرمون و اینکه سریال اینو نشون میده تاییدش نمی کنه . مشکل بچه ها رو هم نشون داد خود ژاله هم بعدش مردد بود.اتفاقا داستان اون عشق اولشو نشون داد مشکلات بعدشم نشون داد که مساله ایکه برای یه نفر باعث خوشحالیه چقد زندگی چند نفر دیگه رو داغون می کنه.
حرف های احساسی روانبخش برای فریب ژاله بود ظاهر خوب همه چی همه چیو برای ژاله باورپذیر تر می کرد. اما برای فقط ژاله و فکر نمی کنم بیننده ها تو اون لحظه به چیزی جز کثیف بودن وخیانت روانبخش فکر می کردن که هم خانواده خودشو ول کرد وهم اینطوری با احساسات یه نفر دیگه بازی کرد. . دقیقا متاهل بودن روانبخش عمق فاجعه رو بیشتر نشون میده. وقتی جاسوس موساد میشی فقط به کشورت خیانت نمی کنی در کنارش مجبوری از خانواده ات واصول انسانیت هم بگذری. واین فقط در مورد روانبخش نیست اتفاقی که برای هاشم جاوید هم افتاد. پدرشو گذاشت اسایشگاه. اون بیچاره هم فوت کرد. ودر مقابل کسایی که دارن برای کشورشون خدمت می کنن هم خانواده اشون درگیرن ولی ارزش این کجا وارزش اون کجا
با سلام
من با نظر این خانم موافق هستم
در فیلم تعبیر وارونه بسیار زیبا خیانت به مملکت را نشون داد وخیانت به همسر!
ولی ما تا کی می خواهیم نادانسته تعدد زوجات را که خاص معصومین است و شرط اجرای آن برقراری عدالت است را با خیانت در یک ردیف قرار بدهیم و همچنان تمام روابط پنهانی و نامشروع و خیانتها را به پای تعدد زوجات بگذرایم! و تیشه به ریشه دین بزنیم
مردی که به کشورش خیانت می کنه ممکنه هزار کار دیگه هم بکنه ولی لزوما نمیاد زنی را به عنوان دومی به عقد خودش در بیاره چون در قانون ایران شرط تعدد زوجات داشتن اجازه همسر اول است! پس اون عقد باطل است و در حقیقت عقدی نبوده . شاید مرد به دنبال هوس به عشق اول خودش رجوع کنه ولی لزوما چنین مردی دنبال شرعی بودن روابطش نمیره!
به راستی ما خودمان را به خواب می زنیم و نمی بینیم که آب به آسیاب دشمن می ریزیم! ما هنوز نمی دانیم قبول تعدد زوجات برای دشمن از انرژی هسته ای هم خطر ناک تر است! پس رابطه های نامشروع را به پای تعدد زوجات اسلامی نگذارید! با دین نجنگید و دین را تباه نکنید ولی بخواهیم فیلم را طوری نشون بدهیم که بگیم مرد و زن جان خود را می دهند ولی کشورش را به بیگانه نمی فروشند ولی غافل از اینکه ما در فیلم نا خواسته یا خواسته تعدد زوجات را کوبوندیم و به سنت پیامبر اهانت کردیم و به آیات قران که شرط تعدد زوجات را اجرای عدالت می داند!
بیدار شویم و دنباله رو قوم لوط نباشیم که برای هم جنس بازی قانون نوشتند ولی با تعدد زوجات مبارزه ای سخت دارند سخت تر از مبارزه با انرژی هسته ای!
با عرض سلام و خسته نباشید به عوامل این سریال جالب
فکر میکنم دیدن هر قسمت این سریال به اندازه دیدن یک فیلم برای بیننده هاش کیفیت داشته باشه ولی کاش میشد دست کارگردان و نویسنده اینقدر باز بود که میتونست بیشتر به تبیین و نشون دادن شخصیتای منفی داستان بپردازه همونجور که واسه هر چه پررنگ نشون دادن شخصیتای مثبت داستان آزادی عمل دارن.
در هرصورت دستشون درد نگیره
بسیار عا لی خیلی زحمت کشیدید
به نظر من شما راست میگی خیلی زحمت کشیدند . از همتون ممنونم . با تشکر
به نظرم از اون فیلمای عالی هست کارای اقای جیرانی همیشه خاص و دیدنی بوده حتما اینم همین طوره
پایتخت چهار هنوز ده قسمتش مونده چه جوری میخوان این را جاش نشان بدن بدن به خدا پایتخت حیف شد خرابش کردن زود سر و تهش را هم آوردن که پنجش را هم درست کنن بسازن همه فیلما را جدیدا نصفه کاره نشان میدن با تشکر از سایت خوب آریا پیکس
اره الان اکثرفیلماروجوری میسازن که ازسروتهش زدن