فیلم تابستان داغ به کارگردانی ابراهیم ایرج زاد می باشد . این فیلم برای اولین بار در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و با استقبال خوب مردم و داوران مواجه گردید و رکورد نامزدی در بخش مسابقه سودای سیمرغ (با 12 عنوان) را شکست.
در ادامه به معرفی این فیلم می پردازیم.
آنونس و تیزر فیلم تابستان داغ – دانلود
فیلم تابستان داغ
این فیلم اولین ساخته ابراهیم ایرج زاد می باشد. فیلمبردارى تابستان داغ اواخر تیرماه با تقدیم احترام به استاد عباس کیارستمى در حوالى اتوبان ارتش آغاز شد و اوایل شهریورماه 95 در ورداورد به پایان رسید.
داستان فیلم تابستان داغ
نسرین چون نمی تواند در صورت طلاق از همسرش سرپرستی دختر 6 ساله اش را بگیرد، بنابراین زندگی اش را جمع کرده بی اطلاع از شوهر به گوشه ای از شهر پناه می برد و برای گذران زندگی مشغول کار در مهدکودک بیمارستانی می شود ولیه شوهرش آنها را پیدا می کند
بازیگران فیلم تابستان داغ
پریناز ایزدیار / على مصفا / مینا ساداتى / یسنا میرطهماسب / مانیا علیجانى و صابر ابر/ بازیگران خردسال: مانیا علیجانی، پرهام محمدی
عکس پشت صحنه فیلم تابستان داغ
نقد فیلم تابستان داغ
تابستان داغ حسوحال تلفیقی جالبی از فیلم موفق سال گذشتهی سعید روستایی، ابد و یک روز، و سینمای اصغر فرهادی را در خود دارد؛ اما با این وجود میتوان گفت که فیلم روی پای خودش میایستد. بازیها، کارگردانی بهویژه از نظر فضاسازی (که بیتردید نتیجهی همکاری با یک فیلمبردار بزرگ است)، فیلمبرداری هومن بهمنش (که با رنگولعاب قابها و حتی عمقمیدانهایش بهترین نمونه در دو روز اول جشنواره بود) و موسیقی میخکوبکنندهی فیلم، دستکم اغلب تماشاگران و سینمادوستان را در اولین مواجهه میتواند مرعوب کند.
از نکتههای جالبی که در نشست خبری به آن اشاره شد اینکه خانهی فیلم، حاصل کُلاژ سه خانه است و زحمت زیادی برای طراحی صحنهاش کشیده شده. بهمنش در این خصوص اضافه کرد که در فیلمبرداری هم تمام تلاش بر این بوده است که این فضاهای متفاوت یکدست و یکی به چشم بیایند. دیگر نکتهی جالب نشست خبری، اشارهی کارگردان به شرایط ایدهآل و امکانات کامل ساخت فیلم بود و اینکه دو سال زمان برد تا تابستان داغ ساخته شود (درست بر خلاف اغلب فیلمسازان که معمولاً به شرایط ایدهآلشان نمیرسند). او از همهی اعضای گروه تولید تشکر کرد. ( نقد از رضا حسینی / ماهنامه فیلم)
عوامل فیلم
کارگردان: ابراهیم ایرج زاد
نویسنده فیلمنامه: پیام کرمی
مدیر فیلمبرداری: هومن بهمنش
تدوین: سهراب خسروی
موسیقی: حامد ثابت
طراح صحنه: کیوان مقدم
طراح چهره پردازی: ایمان امیدواری
طراح لباس: نازنین خزاعی
صداگذاری و میکس: امیر حسین قاسمی
صدابرداران: داریوش صادق پور ، محمود کاشانی
جلوه های ویژه بصری: جواد مطوری
مدیر برنامه ریزی و دستیار اول کارگردان: علی مردانه
مشاور کارگردان: محمدعلی سجادی
برنامه ریز: محمد ثقفی
منشی صحنه: غزل رشیدی
عکاس: مریم تخت کشیان
مشاور رسانه اى: آریان امیرخان
مدیر تولید: کامران حجازی
سرمایه گذاران: الهام فلاح، هومن بهمنش
مجری طرح: هومن بهمنش
تهیه کننده: جواد نوروزبیگی
واقعا اموزنده بود و براساس واقعیت کاش برای مادرای خودخواهی ک فقط دوس دارن شاغل باشن ب هر قیمتی یکم درس عبرت بشه
فیلم زیبایی بود.مقصر مادر بود.خیلی خودخواه بود
من وقتی این فیلمو دیدم خیلی حالم بد شد.تو رو خدا کاش روش خوب زندگی کردن رو تو فیلم هاتون نشون بدین.نه زندگی های منفجر شده.
فیلمی با داستان متفاوت و آموزنده
فیلم بسیار پر محتوایی بود وبازیگران بسیار عالی ایفای نقش کرده بودن مخصوصا خانم ساداتی
خیلی افتضاهه خیلی چرته
چرته